Я не розкажу тобі, як болить у душі,
Коли від тебе далеко іду я.
Я не розкажу тобі, як одиноко мені-
Лиш фотографія око милує...
Я не розкажу тобі, що плаче серце моє,
Благає твого прийти, пригорнути...
Я не розкажу тобі, ти ж знаєш сам, що я є,
Лише дозволь мені все життя бути...
Я не розкажу тобі, що згадки томлять мене,
Мої думки у твоєму полоні.
Я не розкажу тобі ,коли побачу тебе,
Як сумувала в цей час за тобою..!
Smeri4ka