Я хочу бачити майбутнє
В якому місце є мені
І кожен там радіти буде
Але поки це лиш у сні
Не зміг знайти я в Україні
Ні правди ні якоїсь перспективи
А скрізь куди не ткнись обман
Він стелиться між нас як той туман
Хороші люди є у нас
Але народу в нас немає
О так подумаєш про нас
аж мозок закипає
Багато є питань
Але ніхто не запитає
І кожен має дохр*на бажань
Але все відкладає
Хто може утікає за кордон
Бо таргани у хаті
Напевне там є кращий сон
А тут й не хочеться спати
На хліба ні де заробити
Старіші люди будуть тут сивіти
А молодь буде на панів потіти
Хто може у такій країні жить хотіти ?
Я патріот і неньку я люблю
Жовто блакитний стяг під серцем маю
Але напевно дім під Краковом куплю
А гімн вкраїни я і там по співаю