Якщо душа твоя захоче казки,
Так, щоб утікти від сірих буднів....
Якщо на мить вона захоче ласки
Скажи лишень і я прийду у студні....
Якщо душа твоя захоче сонця –
Проміннями погратися його...
Скажи і принесу я на долонці
Всю теплоту до серденька твого...
Якщо душа твоя захоче сміху,
Щоб веселитись, а не сумувать...
то я створю тобі любую втіху-
Й разом з собою буду дарувать...
Якщо душа твоя захоче болю
Я не прийду і не завдам його....
Всю біль залишу я з собою –
Не підпущу до серденька твого...
Smeri4ka