Серед ясного неба і білих хмар,
десятки тисяч думок і війни,
дурних міфів про неіснуючих примар,
і розмов позаду моєї спини.
Серед поганої погоди і двохтижневих простуд,
дорогих ліків і поганих новин,
дешевих блядей і продажних паскуд,
і космічних цін на бензин.
Серед атеїстів, що сьогодні в тренді
і брехні, якій міри тут нема,
високобюджетних фільмів і хеппі-ендів,
маленьких зарплат і ненависних іменах.
Серед єдиного Бога і мільярди людей,
вбивства, насилля і невинної крові,
дурних ідей і непотрібних речей,
революцій, бунтів та погромів.
Серед брудних доріг і вирубаних лісів,
розбитого носа і зламанних ребер,
мрій, надій і не найкращих часів.
Я знайду тебе, знайду тебе.