А хочеться правди,
втомився від щоденної брехні,
а хочеться завжди,
щоб горіли вогні.
Не приховаєш словом
власні свої нечистоти,
хіба ж тимчасово,
а згодом спливуть навпроти.
Змій він поруч буде.
Таємний плід - джекпот.
Не думай, що забуте -
якиїсь старий анекдот.
Але є досконале світло,
не якиїсь психічний прийом.
Приходить із ранішнім вітром,
бере під своє крило.
Туди і потрібно прагнути,
там відкриваються істини.
Не встигнеш збагнути,
вже на кінці відстані.