Я тобі написати хотіла б
Хоч короткого, та листа
Про усе, що давно наболіло,
Про відвідані мною міста.
Про багаття, що влітку згоріло,
Про своє недопите вино.
І про те, що вже відлітіло,
І про те, що прийти не змогло.
Описала б тобі свої плани
Не детально - тільки б було
Як-то кажуть, ми не титани
І богам на нас все одно.
Я б зізналась, що дуже скучаю,
Хоча й бачу тебе щодня.
За думки як себе картаю
І що тонка моя броня.
Я б тобі написати хотіла,
Хай короткого, аби листа.
Ну а потім би знову сиділа
З порожнечею на вустах.