Я заснув на планеті людей.
Та мій сон переніс мене в інший,
Кращий світ, гарно дуже все де,
Всюди де тільки янголи й ріші.
Був зі мною смартфон уві сні.
Я фотографував ним там квіти.
В них рожеві пелюстки рясні.
Я не бачив таких в цьому світі.
З усіма спілкувався я там.
Там усі адекватні, нормальні.
В них чудова культура, ще та.
Поруч з ними я дуже брутальний.
Сон-екскурсія в райські світи...
Я прокинувся знов у наметі.
Ніч. Якесь почуття доброти
Прихопив я з тієї планети.
Сильне враження. Добре мені.
Але знову туди я не хочу
Ні в реальності, ні уві сні.
І, як завжди, молюсь серед ночі.
Бог!.. В раю, там, Його не було.
А тут є! І прийшло розуміння,
Що у захват мене привело:
Бог є там, де я маю служіння...
17.05.2015
Донбас