Нумо руки геть від України
І свої брехливі язики!
Скільки ж наплели вам павутини
В ваші хворі, струєні мізки!..
Я вважав, що то лише ваш уряд
Злочини вчиняє проти нас,
Що ви - жертви, що вас просто дурять,
Гидкістю годуючи весь час.
Але ваша ця несамовитість,
Всенародна ваша маячня
І гостинна, радісна відкритість
Негоді, що ллють у вас щодня,
Свідчить, що у вас відсутня совість
(Бо її не підманути, ні),
Що гріховна, підла в вас свідомість.
Спільники ви всі у цій війні.
Ви поплічники. І ваші руки
В крові. Отже пекло ваш талан.
Прокляті ви вже на вічні муки.
"Русскій мір" - ваш шовіністський план -
Здійсниться колись для вас у пеклі.
Прийде і до вас біда і смерть,
Нечестивці, грішники запеклі...
Отже я кажу вам: руки геть!
16.05.2015
Донбас