Чому мовчиш і не говориш
Ти знаєш тишина пуста
Як небо й землю розділяють гори
Чому німі твої уста
можливо ще зозуля не кувала
можливо не зійшла твоя зоря
Я все хотіла тільки не сказала
Чомусь не відкривалася душа
Не мерехтять пусті й холодні очі
І вже не кличуть із собою в путь
Замерло все тієї місячної ночі
Хвилину не можливо повернуть́