Через ненависть до всих,
я - одинак
с проблемами до самих
колін.
Хочеш бути мною?
Переслухай весь Сплін.
Колись, я як Джон*
злечу високо в небо
та зараз - ніхто.
Тому ввімкни Placebo.
І кожного дня
той самий сюжет
Нещасний поет
життю робить
глибокий мінет
Тепер просто
послухай Radiohed.
* Джон - маається на увазі Джон Левінгстон ( якщо ви не читали цієї книги гугл в допомогу)
Сплін, Пацебо, Радіохед - три самі сумні музикальні гурти в світі.
Також цей вірш можна назавти відповідю на вірш курського поета В. Маршака " По уставшему взгляду ты мне близка... "