Кап-кап щось падає, щось бється
Кап-кап далеко десь на дні
Кап-кап ти слухай свого серця
Кап-кап інакше розібються мрії всі
́Кап-кап щось падає,щось бється
Кап-кап то мрії всі твої
Кап-кап в агонії для серця
Кап-кап знайдеш цілющі ліки ти одні
Кап-кап щось падає,щось бється
Кап-кап не знайдеш,ліпше йди
Кап-кап бо скоро відвернеться
Кап-кап частинка цілого розколеться на дві
Кап-кап щось падає, щось бється
Кап-кап розідрана на дві
Кап-кап ехом повернеться
Кап-кап твоя любов відчує біль в собі
́Кап-кап щось падає ,щось бється
Кап-кап далеко десь на дні
Кап-кап закрилась стара дверця
кап-кап ключів не має сам у темноті
Кап-кап щось падає ,щось бється
Кап-кап далеко десь на дні
Кап-кап́не гріє тепло серця
Кап-кап тепер навіщо здався ти мені
Кап-кап щось падає,щось бється
Кап-кап далеко десь на дні
Кап-кап тонка струна порветься
Кап-кап заграє арфа пісні вже не ті
Кап-́кап щось падає ,щось бється
Кап-кап далеко десь на дні
Кап-кап і голос відізветься
Кап-кап ́прийде заграє тільки тепер в сні