Ми намалюєм разом нашу долю
Не помішає цьому жоден критик
Я проти течії піти собі дозволю
Хоч ти й холерик, а я флегматик
І всеодно що проти нас обставини
Це вже не дасть причини для зупинки
Немає тут нікраплі нашої вини
Необгрунтовані залишаться всі вчинки
Я так не люблю зайву метушню
І ти ламаєш всі стереотипи
Давай самі складемо все меню
Не людям з нами вічність жити
Ми намалюєм разом нашу долю
Не помішає цьому жоден критик
На кожен вчинок маєм свою волю
Залишиться приватним кожен дотик