І якщо хочеш чесно, то я б зібрала валізи
Щоб з тобою гайнути кудись, де не треба візи
Щоб сьогодні і завтра, і навіть через сорок років
Ти йшов поруч зі мною і непришвидчував кроків
І якщо хочеш чесно, то я б готувала сніданки
Прасувала твій одяг, виконувала забаганки
Тільки б знати напевно, що я тобі дійсно потрібна
Може трішки цинічна, але до ідеалу подібна
І якщо хочеш чесно, то я готова блукати
Океанами і країнами, тільки б дійсно знати
Що готовий зібрати валізи і гайнути зі мною
І сьогодні, і завтра, і навіть цією весною