Лунатиме наказ
за номером...
від (дата там)...
Виконувати враз.
Олег Ляшко - не скотиняка,
а Порошенко - геть не жид.
І соняшник,
що у руках, - ломака,
бо колорадський жук -
це паразит.
Чекає нас, заможніх,
Європи сім чеснот:
китайська річ
(за могорич) -
то можна..;
і шість Медведчуків
на шість субот.
Копійка береже
не гривню нам, не депозит -
яйце неФаберже.
Комусь шкода́ за комунізмом,
шкодує хтось капіталізм...
І соняшник,
що у руках,
лиш трісне,
бо колорадський жук
за нігілізм.