Він мені сьогодні подзвонив,
Твій колишній хлопець, коханий досі
Сказав, що завжди тебе любив,
І що жити далі так не в змозі…
Казав, що я лиш згадка літа
Що тільки він у твоїх мріях й снах.
Неначе градом знівечене жито,
Зомліла розпач на вустах…
Що я у тебе для розваги,
Лиш гарне сяйво у зірках,
«Послухай… Приділи мені уваги…»
Неначе грім ударив у вісках…
Просив, благав тебе забути,
Витерти із спогадів, з життя.
Твою долю назавжди оминути,
Як нікому не потрібне сміття…
Тоді я уявив його прокляті очі,
Й розбитий голос з мого телефону.
Як обом ти зіпсувала тихі ночі.
Не почувши душі палкого стону.
Він мені сьогодні подзвонив,
Звичайно ти пробач, але...
Так багато я йому наговорив,
Наче ще боявся втратити тебе.
Він казав, що тебе любив,
І далі жити вже не в змозі…
Він мені сьогодні подзвонив,
Твій колишній хлопець, коханий досі…