себе не тямиш навесні
і увісні не тямиш себе
все мрії, думки....а чи сни?
коли дарує в затінку верби
а липи ще не зріли!
не мариться - а набуває сенсу
Яві у Наві
думки змінились в дії Праві
вінок мо дружки одягли
і в коси рясно заплели
ромашки мрії
жовто-білі