Чому так стало?
Чого же я тягну себе?
На дно...
Як камінь,кинутий у воду.
Чому же я???
Опале листя,гнане,
У безодню...
Чого же
З зашморгом на шиї?
Ходити...
Доля випала мені...
Та де ж я провинився?
Я що,відрікся Бога???
Що кинутий,побитий,
Лицем в багно,
Як та сволота...
Хіба ж я заслужив?
Так жити...
Ні !, не жити,
Всього лиш існувати !!!
Я не потрібен вам...
Чому так стало?
Чого же я тягну себе?
На дно...
Як камінь,кинутий у воду.