Жорстокий дуже до нас час,
і сил стає все менший запас.
Згадай, коли малими були,
як гралися, билися,
інколи й сварилися.
Думки в нас були однакові,
не такій вже загадкові.
Зупинити час тоді,
ми хотіли не одні.
Залишились з тобою, ми
надіюсь все це назавжди.
Час проходить, ріжучи наші роки
у кожного свої уже думки.
Хтось робить нові кроки,
а хтось зовсім навпаки,
Чекає щастя, склавши руки.
Знай друже, тобі так нічого не вдасться.
Став ти ціль собі в житті,
і йди по цьому вірному путі.
Якщо потрібно поцілуй, якщо потрібно напиши
Якщо потрібно підійди, і ближньому допоможи.
Життя не просте
Таємницями огорнуте
Головне не бійся його
Бо нема нічого кращого.
Я стараюсь жити так,
щоб пізнати життя смак
кожен день і кожну ніч
йду життю навстріч
Інколи солодке, інколи гірке
Але воно єдине у тебе таке.