Вода із крану.
Нефільтрована вода.
Коли мені гаряче - вода холодна.
Коли мені холодно - вода холодна,
але я намагаюся відчути її тепло.
Але коли зима - це лід.
Вона не може бути теплою ні мені, ні сніговій людині.
Під льодом схована правда.
Люди питають: "Де ця правда?"
Вона під льодом, люди!
І коли вони женуться за правдою -
Вони під льодом - люди.
7.9.2013