Привіт.
Рижий кіт.
В очах твій світ.
Не вартий він уваги
Бродячих псів, сліпих старців, швидких гінців в руках із прапорами.
Привіт.
Рижий кіт.
Бездушними очима ти дивишся на світ услід.
Всі йдуть і їдуть, їдуть, йдуть...
Твоя душа. Її немає.
Ти хоч і кіт, та не змінити суть.
Немає в рижих душ. І крапка.
7.9.2013