Життя не легка річ, нічого тут не скажеш,
Буває все у тебе добре, буває й навпаки,
Підеш до друзів, біди всі розкажеш,
Вони допоможуть тобі у всьому все таки.
Воно у всіх ж лише одне,
Коли від холоду слідів не буде,
Тоді хвилина плине, тай мине,
І весь світ про тебе вже забуде.
Тому задумайся ти вчасно,
Не став себе ти вище всіх,
Відчуй життя ти це прекрасне,
Коли впаде вже перший сніг.
Бувають дні, які потрібно забувати,
Які не треба закидати в серце назавжди,
Потрібно просто, довго й міцно спати,
Й забути свої вчинки навіки.