Хах,ти ж знаєш,я невмію
Файно підібрать слова
Тому напишу я,що мрію
Побачити твої вуста
Хоча я знаю тебе тиждень,
А відчуття,що все життя
Яка ж чудова ти людина
Ох..моє серцебиття))
Анастасія,що за імя
Таке прекрасне і легке,
Що просто серце завмирає
І вмить стає таке м'яке
Я знаю,зарась ти смієшся)
У тебе посмішка ясна
Даруй мені її частіше
Вііі,ахаха,хаха ;DDD
А твої карі оченята,
То просто казка,просто клас
Насть,будь щасливою,будь ласка ^^
Слухай My Chemical Romance)
п.с.Не суди строго,ти просто пішла спатки,а мені не було шо робити,а настрій є от і я написав це чудо..ахахха мені встидно :DDD