Всі знають,що з створенням світу,
Тенденція йде така -
Бог дав чоловікові силу,
А жінці дана була краса.
Та сила ціни не мала,
Перед жіночою красою,
Та сила слабкою ставала,
Перед ніжністю та добротою.
Хоч жінка і в рабстві жила,
Проходили сотні літ,
Красу свою не губила,
Краса і спасала світ.
С тих пір жінка так змінилась.
Стала вільною та слабкою,
Свою ніжність цигаркой змінила,
Доброту спиртними напоями і наркотою .
Краса її в’яне і в’яне – душевна,
Щомісяця і щодня,
Та ще й кожен день одягає -
Чоловіче вбрання.
І тут постає питання ,
Правий був наший творець,
Коли вроди душевної в жінки не стане,
Чи буде світу кінець?