Нікому ніколи здолати не вдасться
У війнах гартований мужній народ,
Який нещодавно з колін підійнявся,
А зараз повинен рушати на фронт.
Аби захистити свою Батьківщину,
За Матінку-Землю і Бога-Отця
Із ворогом, котрий ударив у спину,
Ми будемо битися всі до кінця!
В ім’я України стаємо до битви!
Я впевнений в тому, що кожен із нас
За рідні краї, де зростатимуть діти,
Останнє віддасть у теперішній час.