"Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане недокоснато - славата на Владимир, славата на Русия Твърде много се жертва Никой не може да спре Русия Всички ще го помете от пътя и не само да продължи, но ще стане владетел на света...." Ванга
Сълзи и кръв
Нас увенчан с вас
Възкачва на престола
Петнадесетата година
Черупките изпращат
Фашистките зверове -
Застана Новорусич светите хора.
Ставай, се изправи, се бори за истината
Светите Новорусия руските хора.
Слезами и кровью
Венчал нас с тобою
Взошедший на царство
Пятнадцатый год
Снаряды прислали
Фашистские твари -
Восстал Новороссии святый народ.
Вставай, поднимайся за правду сражайся
Святой Новороссии русский народ.
За детские слезы,
Кровавые росы,
За плачь матерей
Будем биться на смерть.
Путь правый за нами,
Иисус с небесами
Рассвет, что спасет
Новороссии твердь.
За небо свободы,
На многие годы
Сплотимся, разрушим
Фашизма оплот.
Людей убивали
Фашистские твари -
Восстал Новороссии святый народ.
Вставай, поднимайся за правду сражайся
Святой Новороссии русский народ.