Ти знаєш, в чому сила, брате?
Не сотку від грудей віджати,
Не господарство чи завод...
І не у тисячах двухсот.
Ти знаєш, в чому сила, брате?
Не у рушійності гранати,
І не у гострості ножа, -
Безсмертна перед цим душа.
Ти знаєш, в чому сила, брате?
Не швидше від усіх тікати,
не бити так, як б"є Кличко,
Не вигравати у "очко".
Я точно знаю, що не в цьому,
І не у фізиці вцілому,
Та і по правді так сказати,
вона в одному тільки, брате.
І фільм підтвердить досвід мій,
Знімався там Бодров Сергій.
Так віртуозно, мов Вівальді,
Помітив, що вся сила в правді.