Ненавиджу Путіна,чуєш? Ненавиджу!
За смерть його душу готова продать.
Коли в путь останнюю проводжу,
То радості буде ні дать,ні взять.
Я кожен день йому смерті бажаю,
Хоча й розумію:великий це гріх.
Але як жити далі усім нам,не знаю.
Бо він вірність Господу не зберіг.
Я кожен день молюся за тих,
Хто загинув з його власної волі.
Це,друзі,війна.Це не сучій збіг,
Про який нам кажуть зомбі з неволі.
Мені так здається,люди не розуміють,
Що зараз на Сході бушує війна,
І вони повільно,неспішно тупіють.
Тому на Вкраїну приходить біда.
Зараз ми кинемо жребій надії
І будемо знать: переможемо чи ні?
Приближення нами цієї події
Залежить лише від ходу війни.
А люди,які нашій владі не вірять,
А вірять лише словам ворога,
Візьмуть свої речі та з ними поїдуть
Звідки лелека їх принесла.
24.01.2015