У твоєї правди мої шоколадні очі,
Дивися в них і вір:
Минають найтемніші ночі
Крізь хмари й буревії, все ж сипляться зірки.
В моєї ніжності твої руки
З венами грубої в"язки на зап"ястях.
В цих долонях сховані всі мої страхи,
Як у старому склепі-назавжди.
Всі мої гріхи лише в твоєму імені,
Зав"язані дорогами до твого міста.
Знаєш, стрілки не чекають,
Життя виставить рахунки за розбиті мрії.
А за все не сказане,не здійснене і не зроблене
Ми заплатимо самі.
Розсіються тумани над горизонтом
І дивлячись на вечірнє сонце,
Коли повернути «нас» вже буде пізно,
Я пам"ятатиму всі ноти нашої пісні,
І хай в мені оживають запрасовані шрами,
Я кохаю тебе,
Незважаючи на шалену напругу між нами.
Я чекаю тебе,
На перонах, наче між світами.