Прокинувся сьогодні зранку
А серце було попросту пусте
Не спав я майже до світанку
Боявся я що серце розірве
Образив я тебе , не захистив , мовчав ,сміявся
Ти знаєш? Напевно попросту боявся
Боявся почуттів які дано ховав
Боявся горя якого давно не підпускав
А я дивився тобі в очі
Й тихо посміхався
Напевно ще тоді уперше , у тебе закохався
Було приємно…,хоча можливо навіть не взаємно
А я кохав ,й кохаю досі ….
Згадав дитинство ноги босі