Він сидітиме з собою наодинці
Як осколок веселкового життя
Озиратимуться поглядом ординця
Чорні тіні сірого буття.
Мов клубочок кольорових ниток
Замотавшись від сліпих надій.
Танцював на тротуарних плитках
Хеппі хіппі витканий із мрій.
І блищить на кедах перша зірка
А на джинсах крапельки роси.
Хеппі хіппі...у кишенях дірка
Й сині очі в пошуках весни.
Він метелик у чужих тенетах
заздрості і самолюбства павуків.
Він чужинець на своїй планеті
Він промінчик акварельних снів.
Хеппі хіппі витканий із мрії
як осколок веселкового життя.
Хеппі хіппі...сонце рожевіє
і на кедах блискає зоря.