Цей світ для нас.
Раннім ранкм сонце світило,я прокинулась і наче на крилах
до сонця взлетіла мов омріяний птах,
який має серце завбільшки алмаз.
Пр.Цей світ для нас,це нагорода,
відчути смак мов вільний птах
летіти в світ на сіми вітрах.
Для кожного місце своє на землі,ти тільки дорогу свою віднайди.
і наче на крилах до сонця взлети,
тримай висоту,й будь собою завжди.
Пр.Цей світ для нас,це нагорода,
відчути смак мов вільний птах
летіти в світ на сіми вітрах.