Самотність не вирок,це не кінець
побути самому важливо для тебе
Життя це не гра і навіть не злись
як залишишся сам у відчаї вдома
Самотність навіє важливі моменти
лишив яких ти раніше уваги
погубить усе що важливе для тебе,
у сні прийде до тебе з зірками
і з листям опалим тужити заставить
душу порве , а серцю розрадить
Самотність приходить із заходом сонця
показує всім твою безпорадність
висміює все,чого ти бажаєш
неначе отрута тебе розкладає
І вихід один,померти ти радий
очі закрити для тебе розрада
Апатія,розпач твої вірні друзі
Чотири стіни і місяць на небі
Але пройде час,весна змінить зиму
з'явиться в тобі промінчик надії
в образі жінки підійде до тебе
і сили прилинуть ,розкриєш лодоні
побачиш там віру в майбутнє ,і в себе
Тому не журись,в житті різне буває
Сьогодні летиш,а завтра вмираєш
Не варто міняти "шило на мило"
Ти є один ,ніщо не є вічним
Самотність відійде,та вже буде пізно.