Пахне в хаті липиха
Ніжна і зелена,
І ворота прикрашає-гілочка від клена!
Жасмін квітне край струмка,білозір-крилато.
Трійця,Трійця Пресв'ята- це ж найкраще свято!!!
Бог зіслав нам Трьох Святих
З неба на землицю,
Щоб в душі добро було,як води в криниці.
Божа Мати хоче теж,щоб були здорові,
Всі до віку,щоб жили
В праці та любові!
Друже милий-постривай!
Не треба кричати!
Не обманюй,не лукав,не вчись ображати!!!
І тоді Господь пошле,ціле море щастя!
Його Слово Пресвяте-над тобою ввласті!!!
Ніжна і прекрасна,гілочка від клена
Прикраша ворота-свято це зелене!!!))