Я хочу так, щоб не було брехні,
І щоби зради в світі не було.
Я хочу так, немов в дитячом сні,
Перемогло добро, і вмерло зло.
Я хочу так, щоб в мирі всі жили,
Щоб горя не було на світі,
Щоб не було проклятої війни,
І щоб були здорові діти.
Я хочу так, щоб не було смертей.
У матерів, щоб не бувало сліз,
Щоб горя не було в людей,
І щоб назавжди помер біс.
І знаю я, що час настане,
І ці слова стануть реальні.
Погане все у мить розтане,
Бо всі думки матеріальні!