Безглуздо казати:"Ти моя!",
Життя пливе,мов течія
І всі слова,які ти говорив
У цій ріці ти загубив,втопив...
З одного боку єдине ціле ми,
А з іншого-стоємо по різні береги
І ніби разом ми,ніби все вдається
Та нічого кращого все ж не стається.
Ми разом сміємося й радієм
Та зберегти це не умієм
І цю любов,яка у нас була
Вибач,коханий,я не вберегла.
Таке життя...і дві дороги різні,
Нові,не стоптані та грізні,
Не має там тебе,не має нас
І швидко чи помалу проходить час.
І б"є він бумерангом,мов у грі,
І губи вже не солодкі,а терпкі,
І очі вже не ті,що так кохали,
Вони окрім любові й біль зазнали.