Ти полюби мене,будь ласка,полюби
так палко й сильно-щоб душа співала
Знайди мене ти,розшукай з юрби
щоб посмішкою тобі щастя дарувала
Візьми мене за руку й поведи
За обрій снів та мрій моїх сердечних
Ти забери мене,будь ласка,забери
у світ ілюзій слів таких доречних
Ти обійми мене,лиш так-щоб я відчула
що поряд ти,мов тінь моя
скажи "Люблю" будь ласка,щоб почула
і щоб любов зійшла,мов та зоря
Ти поцілуй мене,будь ласка,поцілуй
Щоб солодом тим я закрила очі
Сумуй за мною,кожну мить сумуй
коли у снах являюсь я в покорі ночі
не залишай мене,будь ласка,не залиш
на роздоріжжі темноти й обману
я подивлюсь на тебе,поки спиш
завівши у свою оману
я полюблю тебе тоді,так полюблю
що серце в п*яти буде десь тікати
Так,що цей світ я десь згублю
і буду щастя,мов альбом гортати
Я полюблю тебе,я чесно полюблю
будучи поряд ти не будь далеко
лиш це прошу,благаю я тебе,молю
не відлітай від мене,мов лелека
Ти полюби мене,будь ласка,полюби
я ж так тебе чекаю та шукаю
знайди мене,ти розшукай з юрби
я полюблю тебе,я чесно покохаю.