Забрело холодом мої континенти.
Де ти?
Не хочеш зігрітись,
зустрітись?
Падають снігові гардини мені на очі,
малої дитини,
посеред ночі, тебе кличу:
Де ти?
І знають далекі планети,
як падають самотні комети,
палаючи,
ріжучи холодні космічні потоки,
оглядаючись шепочуть-
"де ти?".
Незабаром морози північні.
Скляніють очі, як озера
взимку.
Хоч в клітку
до тебе.хай буде
в клітинку небо чорніти.
Де ти?
Ти шукай мене під знаменом
Аврори
на півночі в крижаних
діамантах.
Слухай мене в січні опівночі,
я питатиму-
де ти?
Хоч тоді прийди.
Я ж бо знатиму
де ти.