Білий сніг кружляє за вікном
І сонце сховалося за хмари,
А ми сьогодні будемо разом
Відкривать зими казкові чари.
А ми дивились через вікно
Як танцює в небі білий сніг,
Як немов в дитячому кіно
Він тихо лягав людям до ніг.
І ніхто не знає де ми є,
І ніхто тут не знайде нас.
Бо лиш, маючи кохання своє,
Ми навколо зупинемо час,
Щоб світитися в ночі зірками
І ховатись під ковдрою снігів,
Щоб дістати до неба руками,
І любити без зайвих слів...
Валентин Ганжук