я хочу, щоб ти прямував
до мене неухильно,
я хочу, щоб ти цілував
мої очі, губи, руки
повільно,
я хочу, щоб ти був моїм
і всі мої муки
були розвіяні,
я хочу, щоби у тобі
всі наші розлуки
розтанули й згинули.
я хочу тебе назавждИ,
навічно, намЕртво,
я хочу тебе назовсІм
і бути твоєю жертвою,
торкатись тебе мимоволі
постійно,
бо ніколи мені не доволі,
хоч вбийте
мене.
та постійте!
я хочу тебе і щоб ти був моїм,
а я твОєю,
я досягну цього
із будь-якою зброєю,
я зумію, чуєш, зумію навіки
заховати в собі усі твої крики,
я зумію зробити тебе щасливим
і себе щасливою,
і жодні зливи
не зіпсують мого настрОю,
бо поки нам тепло удвох
з тобою,
ми двоє
надвох
ділимось ними
і по двоє боротимемося із кожним собою.
і я завжди буду з тобою,
а ти, звісно, зі мною,
і ми зможемо,
переможемо -
і ти бачиш це вже в наших очах:
жах
від неймовірного чекання
на відповідь і на питання,
від болю,
що я
хочу бути з тобою.
і ти хочеш бути зі мною.
13/9/14
ID:
538307
Рубрика: Поезія, Верлібр
дата надходження: 20.11.2014 17:48:10
© дата внесення змiн: 20.11.2014 17:48:10
автор: Aelita Bostock
Вкажіть причину вашої скарги
|