Народжений брехати, жаль, не здатен на правду
Народжений шукати знайде її, попри небажання
Л*йно спливає на поверхню до настання завтра,
Чари розсіюються з глибин кількарічної давності.
А home video викликають сміх і піднімають настрій,
Найсмачніше м’ясо готується на старих фотографіях,
На обривках фраз, які не мають цінності і значення
На словах безчесних людей, які добре спалахують.
Терпіння немає меж, доки межі не мають терпіння
Обережність - це йти по лезу, не залишаючи слідів
Оминувши всі перешкоди розсікаєш руку об папір
І слова скапують розбиваючись об гостре каміння.
Линуть устами нового Будди чи Нострадамуса,
Незрячої Ванги чи сліпого, як щур волоцюги,
Хотів ходити по воді, натомість пливеш в повітрі,
Не розкаявшись, ніколи не доберешся до берега.
Доля видається злою. Ні, вона такою не видається
Справа в тому, що не залишилось нічого святого
На смертному одрі не знайдеш омріяного спокою
Кожен має те, на що заслуговує, ти не винятковість.