Трамвайна закоханість
Трамвай в окулярах з рожевими скельцями
В «жОвтінь» маршрутки втюрився серцем:
Бринькнули фари, і музика гальм вмить завмерла –
Цілує трамвай «соромітку» маршрутці… Приперло!..
Ридала НП в надзвичайних новинах:
«Безгрішна маршрутка… Ніскільки не винна!»
Поетеса в трамвайному парку
Перед очима підглядачки
Загралися трамваї на гілячках,
У дуплах, в норах, на боці двоє під плющами
Облапились колесами-руками…
«Останні двоє в «тата й маму скачуть»?
«Трамвайні пустощі!..» – це подив підглядачки.