Усе - в твоєму погляді.
Єдине джерело, яке розповідає
мені про тебе правду.
Яке є причиною мого болю і зцілення.
Твій погляд - моє дзеркало.
Мене лихоманить
і я ледве не вистрибую з власного тіла.
Розчиняюся у тобі
Боюся загубитися, та гублюся.
Принаймні, ти знаєш, де.
Моя лихоманка - у твоєму погляді.
Іноді невидима рука витягує мене
за комірець светру
Я знову дихаю час від часу, уривчасто
Намагаюся втримати рівновагу
І щораз ледве не падаю.
Ледве не...
Ледве не...
Падаю.