І я знову, уже вкотре
Придумую собі пристрасть.
Скучно мати кого захочеш ,
Незалежно від статусу й відстані.
Я не буду нічого ховати,
Все в тебе перед носом.
Не збираюсь тебе кохати,
Справа в плечах і зрості.
Спрага, азарт, жага грати,
Коли в хід іде моя хтивість
Бажання щось вполювати
Розслабитись-напрягтись.
Але не в випадку із тобою.
Ви надто красива пара.
Вона тебе дуже любить,
Ти буквально живеш в її грудях.
Тому я скромно буду хотіти,
І не буду старатись забути.
Хтось тай зможе мене приручити,
А , може, цьому й не бути.
В принципі, неважливо.
Знаю твердо, не здамся тобі
(І навіть якщо ти зраджуєш їй,
А зраджують майже всі)
В реальності це неможливо.
Мені в кайф кінчати з тобою вві сні.:)