Мені наснився сон чудовий,
Про світ новий, де ми удома.
Про води сині, ліси зелені.
Де щастя в серці, не в кишені.
Той світ любов'ю створений,
Немає там знедолених.
Там час, як тут, не плине.
Там ніч мов рік, як день хвилина.
Нам там не буде перепон.
І не порушивши закон,
Там заживем з тобой щасливо.
Як хоч у місті, хоч на нивах.
Та раптом згасло все,
Скінчилась казка в мить.
І знову я почув,
Знайоме щось дзвенить.
Прокинувся, вимкнув мелодію,
А після сну цей світ - пародія.
І під вагою перепон
Тікать збираюсь за кордон.