Заборони мені суворо
Так віддано тебе любити!
Душа моя-тобою хвора,
А ти такий поганий критик!
Замкни мої холодні очі.
Коли дивлюсь на тебе ніжно...
Ти все мовчиш. Я так не хочу!
Мені від цього так невтішно.
Колодязь мрій таких вразливих...
І слів німих жагуча повінь...
Пиши мені, прошу, правдиву,
Своїх думок болючу сповідь!!!