Моє кохання до тебе чисте,
Воно,немов оте джерело
Цілюще,прозоре,таке неозоре
І навіть мені не пояснити його...
Я просто люблю,я просто кохаю
І я це не знаю,я це відчуваю...
Без тебе немає життя на Землі,
Без тебе немає життя і в мені...
Я не уявляю без тебе себе...
Нічого не хочу без тебе,без тебе...
Одне лише,що я прошу у неба-
це мати одного тебе у себе...