Роки ідуть..мов час пливе
І все здається вже не те.
Та нам лишається радіти,
Що ми хоч юні та все ж діти.
Та юність - це важка пора
Кохання перше, навчаннЯ́
Твій перший друг, а потім зрада,
І все це колить, душу країть.
Та все це лиш момент нещастя
Ми все це мусим пережить.
Це все лиш крапля в світі щастя
Що нас чекає в майбутті.