У кривих дзеркалах
Місто моє.
Загубилось у снах
Сонце твоє.
Вітер шепоче мені
Твої слова.
Без тебе у ці дні
Так болить голова.
У кривих дзеркалах
Я уже давно.
А я у твоїх снах
Неначе у кіно.
У лабіринтах скла
Блукав усе життя,
Мені ти принесла
Любові почуття.
У кривих дзеркалах
Я шукав тебе давно
Неначе у снах
І неначе у кіно.
Але я тебе знайшов
У кривих дзеркалах,
Й подарую тобі любов
Як у мріях і як у снах...
Валентин Ганжук