Босоніж по небу, по сивих хмаринках
Я долю пізнала в чудних поєдинках,
Де розсип зірок – мерехтливих софітів
Так ріже по серцю, мов мрії розбиті.
Ступала за обрій в надії на ранок,
Та в серці ховала холодний серпанок.
Дійшла… і не знаю як страх подолати –
Сліпа я від сонця, бо ніч мені мати.
2012