ВеселкОвими барвами,
найсолодшою казкою
умивалась любов.
Загадковою ласкою,
чорно-білими кАртками
в пам'ять врізалась знов.
Не назвеш це поразкою.
Хоча вже і не разом ми,
все ж бракує розмов
за кавовою чашкою,
доторкнутись долонями,
щоб без зайвих промов.
Полетіти би пташкою,
наздогнати бажання би,
щоб пішла нелюбов.